dilluns, 25 de desembre del 2017

Carta de Jordi Cuixart, President d'Òmnium Cultural


Soto del Real, 21 de desembre, 2017

Estimadíssims tots,

Acabo de conèixer el resultat de les eleccions. El meu primer pensament és per al model d’escola catalana. Felicitem-nos una vegada més. Cada cop que se’ns convoca, ni que sigui en unes circumstàncies del tot il·legítimes, el poble de Catalunya no falla mai. Amb una participació rècord, la majoria aclaparadora del sobiranisme demana actuar amb més generositat i sentit d’estat que mai.
No defallim en l’enfortiment dels grans consensos de país; units en la diversitat.
Aquest 2018 commemorem els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra, seny ordenador de la llengua catalana; la llengua d’acollida de milers de catalans vinguts d’arreu: aquí no s’ha demanat mai cap renúncia, sinó tot el contrari, tota suma enriqueix, ens fa més lliures.
Estem vivint uns temps durs, molt durs, però fixem-nos bé en els valors que ens fan més forts com a societat: model d’escola catalana, democràcia i cultura.
Amics i amigues, malgrat alguns ens trobem en situacions excepcionals, us demano ben fort que aquests dies aprofiteu per estar amb la família, amb la mínima tristor possible i amb el màxim d’esperança. Superarem aquesta adversitat com hem superat totes les nostres adversitats; junts i amb la força de la tendresa i la il·lusió.
Permeteu-me un record molt especial per a tota la família de l’Oriol, en Quim i en Jordi: tot el meu amor, així com pels qui es troben a l’exili, lluny dels éssers més estimats. Us sentim més a prop que mai.
Gràcies de nou a tothom per l’escalf. Per Nadal i per tot l’any: pau, diàleg, justícia i llibertat.
Us estimo molt! Visca Catalunya lliure!

Jordi Cuixart
President d'Òmnium Cultural

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.