divendres, 4 de març de 2016

Procés de creació d'un llibre


Esquema amb el procés de creació d'un llibre, des de l'autor fins al lector.

2 comentaris:

 1. Hola Manel.
  Quina feinada porta publicar un llibre.
  Estic dedicant una estona a llegir els meus blogs preferits i es que amb el facebook m´he fet gandulota.
  Jo aci a Valencia soc socia de la Asociación de Arte Mutldisciplinar Mistium, hi han escriptors, poetes, pintors i alguns membres ens reunim els dimecres en una cafetería fer tertulias, jo recito i llegeixo.Veus estem a la mateixa onda.En el meu mur de facebook hi han algunes fotografíes.
  Una abraçada, Montserrat

  ResponElimina
 2. Segur que sí, segur que ho aconseguriàs. Publicar no és tan complicat.
  Una abraçada

  ResponElimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.