Balanç 2012


Ara que ja hem consumit la meitat de 2013 vull fer una ullada al que ha estat el 2012 a nivell literari. No em puc queixar. Al llarg de l'any, he tingut l'oportunitat d'assistir-hi a diverses presentacions, debats, celebracions i lliuraments de premis. He quedat finalista per dues vegades. He participat activament al CLAD (club de lectura d'adults)  de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès i també en el grup de foment de la lectura, "Llegir a Taula". Un fragment d'una de les meves novel·les decora la sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie. M'han fet dues entrevistes que m'han servit per conèixer-me millor i, he estat convidat a una lectura de contes on he pogut llegir un dels meus, al costat d'altres d'autors de gran talla. M'han convidat a participar amb un conte en una iniciativa solidària que finalment ha sortit en forma de llibre i que ja està a la venda: "Cosecha de invierno". No puc estar més que agraït a tots els que m'han donat suport i als que m'han criticat al llarg d'aquest 2012. 

Manel Aljama (juny, 2013)

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris