diumenge, 18 de novembre del 2012

Qui és el de la foto? de Maria Carme Roca


Qui és el de la foto?  de Maria Carme Roca va obtenir el XIV Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil.  Ha estat publicat al 2010 i ja té dos edicions.

Us deixo aquesta "sorpresa" que m'he trobat quan he fet una recerca amb Google:

Resum urgent signat per Maye Velasco a Yahoo Respuestas:

"La Hanna es mira una foto de la seva festa d'aniversari i veu que al seu costat hi apareix algú que ningú no va veure durant la festa, un fantasma potser, fotografiat al seu costat?. Ella i la seva amiga enceten una peculiar investigació destinada a descobrir la misteriosa identitat de l'aparició amb l'ajut dels seus germans Harold i Harry i de l'avi Humprey."

(El resum tot i que no explica el desenllaç és bastant explícit)

I una altra opinió, en aquest cas, un video fet per la Biblioteca de Cambrils:


Enllaç al video sobre "Qui es el de la foto?" fet per la Biblioteca de Cambrils: http://youtu.be/B14QqYuDOwU

Potser és una característica dels llibres de Maria Carme Roca i és que va més enllà de l'etiqueta de públic a qui va destinada.  Així, com en altres títols de tipus "juvenil" que he tingut el plaer de llegir, veig que un tant un adult com un que jove que encara no sigui adolescent, la poden llegir i el que és més important gaudir.

Però el més important d'aquest títol, escrit amb una certa clau d'humor, és que t'ensenya que aquells que són insuportables i no els vols ni veure,  en algun moment poden ajudar-te de manera decisiva.

Manel Aljama (novembre, 2012)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.