dilluns, 4 d’octubre del 2010

Només jazz (Concert d'Afro Blue al Griffin)


Amb el concert d'Afro Blue, el passat dijous 30 de setembre va arrencar la temporada de dijous de Jazz al veterà (més de 40 anys) i autèntic pub Griffin de Sabadell.  Hen d'estar contents de tenir un lloc que de manera continuada es dedica al Jazz en una ciutat on la cultura sembla ser un eufemisme.  Sense anar més lluny a Cerdanyola del Vallès tenen un festival internacional de Blues, i, és clar, estem a la vora de Terrassa, la capital del Jazz.


Van començar amb el seu clàssic i que els hi serveix de sintonia: Me siento Flex i van demostrar el que són: músics molt experimentats amb currículums de professor, dic de mestre. Van versionar de manera molt digna alguns temes de Michael Jackson. Entre el públic hi havia gent jove (menys de 30), quelcom encoratjador.  El grup porta 10 anys en la carretera i això també és encoratjador. Si en voleu saber més, aquesta és la seva web: Afro Blue


Diuen que el jazz només és per escoltar-lo en directe. Pot ser.  El cert és que al final d’aquest concert en tan entranyable lloc tothom surt content, carregat d’energia i amb un somriure al llavis i és que un bon concert de jazz pot ser molt més bo que qualsevol altra cosa.

© Text i Fotografies Manel Aljama (octubre 2010)

1 comentari:

  1. Hola Manel, doncs aixó es mot bo. Surtí d´un concert amb energia i alegria.

    Be reb una abraçada desde Valencia, Montserrat

    ResponElimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.