Bio


Manel Aljama neix a Sabadell (on només queda un cinema que projecti en versió original al 1963. Va estudiar tecnologies de la informació. Lector de “Mortadelo” des que va aprendre a llegir. Als 9, la tieta Júlia li va regalar els dos primers llibres de la seva vida. Als 14 escrivia poemes i algun conte de terror. Ha col·laborat en portals digitals i ha assistit a seminaris d'escriptura. Es considera un ratolinet de biblioteca. Creu que llegir bons llibres és molt important per ser escriptor. Ha editat i publicat quatre antologies de contes. També té relats publicats en més d'una desena d'antologies entre les que destaquen: "Cosecha de Verano" (Unaria, 2013), "Cosecha de Invierno" (Unaria, 2012). Ha estat traduït al francès. També ha publicat a la revista digital miNatura, on des de 2009, col·labora amb el jurat dels concursos anuals de poesia i relat curt. Té oberts diversos blocs, el principal és el viatger de les lletres

Fascinat per la ràdio, alguns diumenges anava a punxar a RadioClub 25 de Terrassa. Però no va ser fins el 2014 en què va poder col·laborar al programa Llibres & Company de Lourdes Prat a Ràdio Nacional d'Andorra i més tard a Calaix de Llibres de Ràdio Silenci de La Garriga i Ràdio TriniJove, sempre per fomentar la lectura. Col·laborador també de les plataformes Radio Arte dedicada a dramàtics i de Ràdio Crítica dedicada a les humanitats.

Membre actiu de diversos clubs de lectura com el Punt de Llibre de Barberà del Vallès, el de QLL o el d’Ômnium de Sabadell. Rapsoda i presentador quan li demanen.

Al juliol de 2015 guanya el XVII Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Badalona amb la novel·la FUTUR imPERFECTE publicat per AnimaLlibres. Ja treballa en una nova novel·la i en la preparació d’un canal de ràdio per Internet dedicat al món dels llibres.


CV en format pdf

Descarrega't el CV actualitzat abril 2018


Actualitzat abril 2018