divendres, 2 de juliol del 2010

Vaig Conèixer en Dakh! de Glòria Marín


El llibre tracta d'una noia de Sabadell que estiueja a Sitges on té una amiga. A la tornada de vacances coneix un noi de color al seu institut. Aquest fet farà canviar les seves vides.

Es tracta d'un llibre innovador i alhora intel·ligent. Malgrat que potser no sigui la primera obra literària on apareixen els correus electrònics, es novetat que els diàlegs i els capítols tenen el format de “email”. És intel·ligent quan la seva temàtica i brevetat el fan fàcilment llegible per part de molts joves que es troben en l'edat d'abandonar la lectura voluntària.

Si s'ha de criticar alguna cosa és precisament això, la seva brevetat. Potser uns quants correus electrònics més no li sobren. Però com he dit abans aquesta simplicitat forma de les pròpies característiques del llibre, ser breu.

Si bé està enfocat a l'adolescent o aquell noi que acaba de començar l'ESO, es també molt indicat pels pares. Glòria Marín ens ensenya un fresc bastant fidel de la generació que ara té entre tretze i quinze anys, els més difícils de la llarga travessia de l'adolescència.

Per conèixer més d'aquesta autora sabadellenca podeu visitar la seva pàgina: http://gloriamarin.cat/

Manel Aljama (juliol 2010)

3 comentaris:

  1. Hola Manel:

    Gracies per la teva recomanació, semble que ha de ser interesaant.

    Ara paasaré per el seu blog.

    Una abraçada, Montserrat

    ResponElimina
  2. Merci per la recomenació.

    escrius molt be, m'agrada

    ResponElimina
  3. Fer una passejada pel teu blog comporta Gaudí d’una molt bona informació,i una exposició molt clara i precisa . Gràcies per la teva feina que ens enriqueix a tots.Ets un excel•lent comunicador.
    Felicitacions.
    Raimunda

    ResponElimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.