dissabte, 20 de febrer del 2010

Agraïment (Quelcom diferent)

Per als que els agradi escoltar ràdio i que a més sigui diferent us recomano el programa de COMRàdio, Boulevard (de la cançó francesa d'ahir, d'avui i de sempre). Fa anys que l'escolto i quan no puc, descarrego, o malament dit, “em baixo” el programa en format MP3. És un com un oasi alternatiu en un panorama amb tanta música en anglès.

El presenta Enric Cusí en directe tots els diumenges de 12 a 1 de la matinada. Aquesta és l'adreça web:

Aquest enllaç ha estat esborrat pel canvi sofert a COMRàdio, ara LaXarxa (2102)
http://www.comradio.com/flash/reproductor/reproductor.asp?kin_audio=33179
El nou enllaç és:


La presentació i propòsits es poden escoltar en: http://www.comradio.com/programes/programa.asp?id=45

Volia agrair la radiació de la meva última contribució a aquest bloc, Inventari d'un carrer, el passat dia 8 de febrer, amb aquest article i una cançó de Jean Ferrat que parla del pas del temps:


L'adreça del  video és: http://www.youtube.com/watch?v=4hQ6I8-yqmo

Vaig conèixer aquesta cançó gràcies a l'escriptora Olga Xirinacs de la qual soc lector dels seus llibres i del seu bloc. No assenyalo cap article en concret, seria injust. Us recomano que li pareu atenció al bloc: http://olgaxirinacs.blogspot.com/

© Manel Aljama (febrer 2010)

3 comentaris:

  1. Hola Manel:

    Encantada de les teves entradas.
    Una pregunta, aquesta senyora
    Olga Xirinacs es familia del estimat Josep Maria Xirinacs, que va lluitar tan per la nostre Catalunya.Jo tinc fotografies d´en Josep Maria Xirinacs fetes per la tieta del meu marit, que era admiradora d´ell, fetas fa molts anys.

    Una abraçada.Montserrat

    ResponElimina
  2. Montse

    Moltes gràcies pel teu comentari i, és clar, per llegir-me!

    Em fa l'afecte que no són familia. Coincidència de cognoms. En tot cas és una escriptora que tot i saber que existia, he començat a llegir tot just visitar el seu bloc. Malauradament el món editorial és com el del cinema. On segur que es troben els seus llibres és en les biblioteques. Crueldat: sembla que fa molt que no esciru, oi? doncs estem parlant de llibres com per exemple "No jugue al cementiri", del 2002!!

    Una abraçada i un petó.

    ResponElimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.